IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр 2021 – Гуен Стефани с идея за дълги нокти

19 май 2021 08 30

Размерът им разгневи нейни фенове

БГНЕС/IStockphoto

Коя от тенденциите за пролетен маникюр ви харесва най-много? Ако сте си направили поне един по-цветен, с лалета, маргаритки или други цветя, вече търсите нещо различно. И в случай, че обичате ноктите ви да са по-дълги и харесвате съчетанието между черно и бяло, то днешната ни идея определено ще ви допадне. А тя идва от певицата Гуен Стефани.

Изпълнителката, която е жури в музикалния формат The Voice, дава вдъхновение на своите последователи, като неведнъж качва снимки на най-новите си маникюри. Те са доста дълги, във формата на бадем или леко затъпени. А по тях има безброй нестандартни емотиконки, надписи или камъчета.

Шахматни нокти – защо не?

Последната публикация на Гуен в Instagram показва, че тя се е спряла на така наречените шахматни нокти – една от тенденциите за пролет 2021, която най-вероятно ще се пренесе и в лятото, само че с по-пъстри цветове. Тя гордо позира с тях, като по ръцете ѝ има множество сребърни и златни пръстени.

Само един нокът на певицата е дълъг колкото половината на нейния пръст, но това дава възможност на маникюриста да се развихри и да направи няколко реда кутийки в черно и бяло, приличащи на шахматна дъска. В допълнение към нея има червени камъчета в различни размери, залепени в основата на всяка плочка. Това е един похват, с който може да скриете за известно време гела или акрила, който леко е израснал.

И макар маникюрът на Стефани да е по последните тенденции, по-голяма част от последователите ѝ не го одобриха, като я разкритикуваха за това, че едва ли може да се върши домакинска работа с него.

Все пак, виждали сме изпълнителката и с по-нежни нокти, но отново доста по-големи от стандартните, които избират повечето дами. Да вземем например тези, които тя си направи след предложението за брак на Блейк Шелтън – розови, с пеперуди, ангелчета, сърца и скъпоценни камъни.

Иначе, ако се върнем на тренда с шахмата, не бива да пропускаме факта, че преди Гуен Стефани, Аня Тейлър-Джой се появи с подобен на наградите „Златен глобус“. Тогава маникюристката ѝ Ким Тронг показа какво е сътворила за актрисата, изиграла главната роля в The Queen's Gambit.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари